Varmestua Moss

Herulf

 

Herulf sikret «dagens» på Varmestua

 Av Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

HK Herulf Moss stilte fredag morgen opp med 25 kilo risengryns grøt på Varmestua. Dermed var dagens hovedrett på plass.

Onsdag denne uken arrangerte HK Herulf Moss sin tradisjonelle Grøtulf Cup i Mossehallen. Til stede var nærmere 400 spillere, foreldre og søsken. Som seg hør og bør, så serverer mat grøt på en slik dag. Til glede for klubbens medlemmer, men også for andre.
 

Rett på bordet

Det var arrangements og miljøansvarlig i klubben, Bjørn Kvien som fredag morgen ankom Varmestua på Jeløy med en solid vending risengrynsgrøt. Det fikk smilet frem hos frivillig, Marianne H. Johansen:

- Det er klart vi er glade for dette. Nærmere 25 kilo med grøt vil mette mange mager. Man trenger i hvert fall ikke å lure på hva som står på menyen i dag, smiler hun.

Stor giverglede

Johansen forteller om en enorm giverglede blant både private og ikke minst firmaer i Moss og omegn. Hun og de andre på Varmestua går nå inn i en svært så hyggelig periode hvor deilig mat og andre bidrag strømmer til fra alle hold:

- Det merkes at vi nærmer oss jul. Det er en svært hyggelig tid her på Varmestua. Nå er like før ribba går i ovnen også. Den må vi ha når vi inviterer til julemiddag, forteller hun.

Et felles ansvar

Mest sannsynlig har Kvien og HK Herulf Moss sørget for at det også blir servert riskrem under julemiddagen. Det er neppe trolig at all grøten går med under dagens middag. Det å kunne få være med å bidra er noe byens håndballklubb er stolt over:

- Det er klart det er viktig for oss å kunne stille opp når muligheten byr seg. Alle har vi et samfunnsansvar. Vi priser oss bare lykkelig over at nissen som kom på besøk til oss i Mossehallen hadde vært innom flere steder på sin reise. Dermed ble det en real porsjon til overs, smiler Kvien.