Varmestua Moss

Sørget for julestemning på Varmestua

Sørget for julestemning på Varmestua

Rema 1000 Mosseskogen og Dyhre gård sørget for mat og drikke til julelunsjen.


JULELUNSJ: Rune Eden, Jeanette Jensen og Torill Kristiansen fra Rema 1000 Mosseskogen og Dyhre gård var glade for å kunne bidra til årets julelunsj ved Varmestua.

Det var god stemning blant de frivillige på Varmestua under årets julelunsj.

Tradisjonen tro var det fredag duket for julelunsj på Varmestua. De frivillige, brukerne og det lokale næringslivet var storfornøyd med arrangementet.
Her blir vi alltid tatt i mot med åpne armer, forteller noen av brukerne mens de koser seg med årets julelunsj.

I liket med tidligere år ble julelunsjen arrangert av Rema 1000 Mosseskogen og Dyhre gård. De sto for både julemat og eplecider.

Vi kan gjøre noe for de som ikke har så mye. Tilbakemeldingene vi får er veldig bra, og det er alltid mye folk her, forteller kjøpmann ved Rema 1000 Mosseskogen Rune Eden.

Dyhre Gård, i år representert ved Jeanette Jensen, var også veldig glad for å kunne hjelpe til.
Det er første året jeg er her, og det er veldig hyggelig å få bidra. Hans Olav (Bjerketvedt, innehaver Dyhre gård journ.anm) er opptatt av å gi tilbake, sier Jensen.

De to lokale aktørene bidrar med mat og drikke til Varmestua hele året, og fredag delte de også ut en liten julegave til de frivillige.
julelunsjen er et utrolig fint initiativ av Varmestua. At brukerne og de frivillige kan nyte maten er dem vel unt, sier Eden.


FRIVILLIG: Wenche Kristiansen har jobbet som frivillig på Varmestua i 30 år. Foto: Petter Ulven

30 års erfaring fra Varmestua
En av de som fikk julegave fra Rema 1000 Mosseskogen og Dyhre gård var Wenche Kristiansen. Tidligere i høst rundet hun hele 30 år som frivillig hos Varmestua.
Jeg har gjort alt mulig her egentlig. Varmestua har gjort veldig mye for meg. Jeg falt ut av arbeidslivet på grunn av psykiske problemer. Å jobbe her hjalp meg med å bli frisk.Kristiansen setter i likhet med de andre at julelunsjen er et fint arrangement. Det er hyggelig at Rema 1000 Mosseskogen og Dyhre gård lager lunsj for brukerne. Det betyr veldig mye for dem, sier Kristiansen.

Det blir kanskje ikke tretti år til på Varmestua, men Kristiansen har ingen planer om å gi seg. Jeg ønsker å jobbe her så lenge jeg orker.

Artikkelen er hentet fra Moss avis.