Varmestua Moss

Lille julaften 2018 på Varmestua.

 

Det var en svært triveleg og hyggeleg kveld, der mange frivillige deltok for å gjøre kvelden til ein uforeglemmelig kveld for våre brukere. Maten var ribbe, medisterkaker, julepølser med alt tenkelig tilbehør. Inger Lise "kokkelerte" som kun ho kan. Det var utsøkt og god mat.

Vi var så heldige at vi fikk besøk at 2 flotte representanter fra kulturskolen som spilte for oss. Det spilte nydelig julemusikk på fele og gitar. Musikken var så vakker at brukerne våre stemte i med sang, skikkelig både flott og hyggelig ramme. 

Fra venster : Jens Palm og Andreas Karlsen 

Nok en gong stilte 3 ordførere til arrangementet. Vi er svært takknemmelige for at ordførerne i Moss, Rygge og Våler er i lag med oss lille julaften. 

 

Fra venstre : Britt Tveter, Reidar Kobbel, Hanne Tollerud og Inger Lise Skartlien.

Den fjerde spesielle gjesten vår på lille julaften var Britt Tveter. Britt er en av de som var med i starten på Varmestua. På den tiden heite det Moss kristne kameratklubb. Mer om vår historie står på hjemmesiden vår. Britt fortalte litt om gamle dager på stua, noe som svært mange syns var veldig hyggelig og spennende å høre om. 

Noen av vore brukere skrev en liten hilsen til de frivillige på duken.

Til slutt noen bilder av de frivillige og borddekkingen.
De frivillige som gjorde at kvelden var gjennomførbar var : Bjørn, Leif, Wenche, Kari, Helga Beate, Karin, Laila, Irene, Inger Lise, Anita, Odd og Tom Ottar